Manon Sikkel

Hoe lang zijn geheimen houdbaar? Door IzzyLove


geheimendeel3klein.

Hoe lang zijn geheimen houdbaar? Door IzzyLove (2010)

Over het boek

Elke familie heeft een familiegeheim. Zelfs mijn familie heeft er een. En als de leraren niet hadden besloten om te gaan staken en de scholen niet weken lang dicht waren geweest, dan had ik het geheim waarschijnlijk nooit ontdekt. Maar laat ik het verhaal van voren af aan vertellen. Het begon allemaal met een begrafenis…

Hoe lang kun je een geheim bewaren? Moeten geheimen niet gewoon een houdbaarheidsdatum hebben, net als een pak melk. Een sticker bovenop het geheim waarop staat: niet doorvertellen tot 2018? Wanneer Isabella Strombolov op bezoek is in het geboortedorp van haar moeder, ontdekt ze een groot familiegeheim. Gelukkig is er één jongen die haar kan helpen het geheim te ontrafelen. Toevallig de knapste, maar ook de stomste jongen van het hele dorp.

Hoe lang zijn geheimen houdbaar? Door Izzylove is een boek over familiegeheimen en over liefde. Over de liefde die sterker is dan de dood. Een boek vol handige tips over de liefde en een paar van de mooiste liefdesverhalen uit de geschiedenis. Voor jongens én meisjes, en voor privé-detectives.

%d bloggers liken dit: