Manon Sikkel Ambassadeur 2018

 kinderjury 2016

MANON SIKKEL AMBASSADEUR 2018

Ambassadeurs en hulpambassadeurs gezocht

Hou je van lezen? En ben je fan van de boeken van Manon Sikkel? Wil je net zo rijk worden als Elvis Watt? Net zo slim als Slimpie Dimpie? Of net zo verliefd als IzzyLove? Dan ben jij de perfecte Manon Sikkel-ambassadeur!

Wat is een ambassadeur?

Een ambassadeur vertelt andere kinderen over de boeken van een beroemde schrijver. Maar nog belangrijker: je helpt meedenken over die boeken. Als ambassadeur krijg je als eerste een hoofdstuk uit de nieuwe boeken van Manon Sikkel te lezen. Je geeft je mening over het verhaal of schrijft een recensie. Je maakt een YouTube-filmpje over de boeken van Manon Sikkel of je houdt een interview met haar. En heb je een vraag, dan kun je Manon Sikkel altijd persoonlijk mailen. Uiteraard word je ook uitgenodigd op de uitgeverij voor een geheime vergadering en kun je met haar op de foto. Na afloop ga je naar huis met een tas vol boeken en een buik vol snoep.

 

Ambassadeur 2018

  • Elk jaar kies ik acht ambassadeurs. Voorwaarde is dat je in het jaar dat je mijn ambassadeur bent, niet ook ambassadeur van een andere schrijver bent.
  • Je ontvangt een speciaal Manon Sikkel-pakket met daarin een brief van Manon Sikkel, als bewijs dat je echt ambassadeur bent. En je wordt samen met je ouders en je beste vriend of vriendin uitgenodigd op de uitgeverij of bij Manon thuis.
  • Je krijgt als eerste een hoofdstuk te lezen uit het nieuwe boek dat Manon Sikkel dat jaar schrijft. En nog voor het boek in de winkel ligt, mag jij het als allereerste lezen.
  • Uiteraard krijg je ook een gesigneerd exemplaar van dat nieuwe boek.

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar: manonsikkel@hotmail.com zet in je mail de volgende gegevens:

Naam

Adres

Plaats

Leeftijd

Naam van je school

Groep

E-mailadres

Schrijf op waarom jij vindt dat je een hele goede Manon Sikkel Ambassadeur zou zijn. Ben je een echte boekenwurm? Heb je 5000 vrienden op Facebook die je allemaal gaat vertellen over de boeken van Manon Sikkel? En welke boeken van Manon Sikkel heb je al gelezen en welke nog niet?

Manon Sikkel kiest persoonlijk acht ambassadeurs. Wie weet ben jij straks de Manon Sikkel Ambassadeur van 2018!

 

 

Advertenties