Blog

Schrijvers-leven

Hoi, ik ben Manon Sikkel, kinderboekenschrijver en voormalig kinderboekenambassadeur. Ik ben de vrouw op de foto links, in die rode jurk. Ik heb besloten om dit jaar wat vaker over mijn schrijversleven te schrijven. Zodat ik later kan terug lezen wat ik eigenlijk deed, behalve belachelijk veel boeken schrijven.

De boekenbende van Rilland

De kinderboekenweek duurt – de naam zegt het al – een week. Maar voor de meeste kinderboekenschrijvers en -illustratoren duurt de week wel drie weken! De mijne begint vandaag. Ik bezoek een plaatsje dat Rilland heet! Die naam vind ik nu al geweldig. Ik denk dat ik er een boek over ga schrijven. En ik ga er ook nog een Boekenbende ontmoeten. De boekenbende van Rilland. Klinkt dat niet nu al als een super spannend avontuur?

Over mij

Hoi, ik ben Manon Sikkel, kinderboekenschrijfster. In 2008 verscheen mijn eerste kinderboek, Is liefde besmettelijk door IzzyLove. Dat was niet zo’n goed verzonnen titel, maar ik won er gelijk twee debuutprijzen mee. Dus met het boek zelf was niks mis denk ik. Sindsdien heb ik bijna 40 boeken geschreven en van 2019 t/m 2022 was ik ook nog kinderboekenambassadeur.

Search for a Topic
Categorieën
  • Geen categorieën
Posted Recently
    Submissions

    Would you like to contribute as an editor or a writer to our blog? Let us know all the details about yourself and send us a message.

    %d bloggers liken dit: